Face Painting

Korištenjem različitih prirodnih boja koje ne štete dječjoj koži i lako se skidaju omogućite vašim mališanima da na jedan dan postanu što god požele. Za ovu aktivnost nije potrebno biti profesionalac nego samo uključiti maštu i poigrati se s bojama.

Face Painting je odličan način zabave na dječjim rođendanima, karnevalima ili u slobodno vrijeme.

Neke od najtraženijih ideja za face painting su:

Tigar – face painting tigra, u većini slučajeva, sastoji se od narančaste i žute boje, sa crnim prugama uz oslikanu njuškicu i brkove sa crnim nosićem.

Klaun – sastoji se od bijele pozadine za lice i najčešće crvenog nosa i očiju kako bi se dobio efekt cirkuskog klauna

Spider Man – sastoji se od crvene pozadine za lice prekrivene mrežastim crnim uzorcima kako bi se dobio izgled Spider Mana (Spider Man maske)

Pas – najčešće se traži dalmatinac, no općenito dizajn psa se sastoji od pozadinske boje sa velikim točkama na očima i obrazima. Oslikava se njuškica, a često se ispod usana nacrta jezik kako bi se povećao efekt psa. Za drugu varijantu će vam biti potrebna smeđa boja, prstima nanesite smeđe točke na obraze. Koristeći crnu boju oslikajte nos i povucite crtu od nosa do vrha usne. Nacrtajte i popunite oblik slova „U“ ispod donje usne do vrha brade. Dodajte crni kolut oko jednog oka, ponovite radnju za drugo oko ali drugačijeg oblika. Nacrtajte obrve iznad prirodne pozicije obrva.

Leptir – dizajn leptira sastoji se od tijela leptira naslikanog na nosu i krila naslikanih na obrazima. Varijante krila se razlikuju.

Mačka – slično kao i dizajn tigra i psa, sastoji se od pozadinske boje sa gustim obrvama i oslikanom njuškicom.

U nastavku pogledajte izradu Face Painting tigra u našoj Zemlji čuda.

Ovo je samo jedan od prijedloga, u Zemlji čuda Vaše dijete postaje sve što poželi!

U našoj igraonici je vrijeme ispunjeno zabavom, igrom i kreativnošću i ovo je odličan način za originalan rođendanski provod.

Volje biste znati više o proslavama dječjih rođendana i našim paketima?

Pogledajte i proučite sve naše pakete dječjih rođendana i pronađite najbolji za svoje dijete i njegove prijatelje.

Paketi dječjih rođendana

Želite znati više o rezervaciji termin, igraonici ili našim uslugama? Pošaljite nam pitanja i vrlo rado ćemo odgovoriti na njih.


  • Molimo označite knjiga
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.