Dječja igraonica Zemlja čuda

Dječji igraonica gdje je svako dijete zvijezda

Dječja igraonica Zemlja čuda je dječja rođendaonica, nevjerovatno mjesto dizajnirano kako bi Vaše dijete proslavilo svoj rođendan u sigurnom, čistom i ugodnom okružju. Zemlja čuda je dječja igraonica u kojoj je vrijeme ispunjeno maštovitom igrom, zabavom i kreativnošću.

Za dobar provod, glazbu i razne igre (slonovski nogomet, pikado, košarka, potezanje konopa, kviz znanja, igre bez granica, pecanje ribica…) zadužene su naše teta Vesna i teta Ivana. Sve igre prilagođene su uzrastu i željama malog slavljenika i njegovih gostiju. Uđite u Zemlju čuda, svijet gdje mašta može svašta.

Dvije tete animatorice ostvarit će vaš rođendan iz snova. Kako bi tvoj rođendan bio najluđi party, zajedno ćemo ga osmisliti. Po tvojoj želji rođendan može biti tematski; princeza ili spiderman, vila ili batman, ili pak pidžama party, na tebi je da odabereš. Eto, još nazovi za svoj idealni termin, pozovi svoje najdraže prijatelje, stavi osmijeh na lice i ponesi papučice!

Veseli i kreativni tim koji će svaki dječji rođendan ispuniti smijehom, veseljem i učiniti da je taj Veeliki dan u godini vašem djetetu bude poseban i nezaboravan.

Zašto smo mi dječja igraonica koju bi odabralo vaše dijete?

Zato što prije svega obožavamo djecu, i igru, maštu, i rođendane. Mašta može svašta, a godine iskustva i ljubav prema djeci naš posao čini čistom uživancijom.

Pošaljite nam svoja pitanja

Zanima vas više o proslavama dječjih rođendana?

Pogledajte i proučite sve naše pakete dječjih rođendana i pronađite najbolji za svoje dijete i njegove prijatelje.

Paketi dječjih rođendana

Želite znati više o rezervaciji termina ili igraonici? Pošaljite nam pitanja i vrlo rado ćemo odgovoriti na njih.


  • Molimo označite fotoaparat
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.